Automaatio

Antti Vision

Antti Automaatio on nykyajan maalaisjärkeä

Sadonkorjuuaikana kuivurit kuivaavat parhaimmillaan yötä päivää ja isäntää tarvitaan samanaikaisesti myös puintitöissä. Antti-automatiikka on kehitetty ohjaamaan, valvomaan ja suorittamaan kuivausta isännän antamien ohjeiden mukaan päästäen isännän muihin töihin. Ohjausjärjestelmä voidaan rakentaa tarpeen mukaan eri kuivurityyppeihin sopivaksi.

Antti-Teollisuudella on yli 30 vuoden kokemus kuivausautomaation kehittämisestä yhdessä tunnetuimpien automaatiojärjestelmien valmistajien kanssa. Antti Automation -tuotelinja lähtee vanhoihin keskuksiin liitettävistä kuivausta helpottavista lisävarusteista aina koko kuivausjärjestelmäkokonaisuuden hallintaan.

Digicontrol relekeskus hoitaa erän kuivauksen automaattisesti.

Vision sisältää automaattisen kuivauksen lisäksi täydellisen eränvaihtoautomatiikan, jolloin kuivuri huolehtii omatoimisesti erän vaihdosta ja kuivauksesta. Lisäksi on mahdollista täyttää tuoreviljasiilot kuivauksen aikana täysin automaattisesti. Tuoreviljasiiloista vilja otetaan seuraavaan kuivauserään automaattisesti logiikan ohjaamana.

Antti Vision

Vision ohjaa automaattisesti kaikkia kuivaamon laitteita. Ohjaus tapahtuu kätevästi tietokoneelta. Internetin avulla käyttö on mahdollista myös kuivaamon ulkopuolelta, vaikka puimurin ratista. Se mahdollistaa mm. automaattiset eränvaihto- ja viljansiirtotoiminnot. Erätiedot ja varastokirjanpito tallentuvat automaattisesti.

Lisävarusteet

Jos et löydä etsimääsi katalogista, niin älä epäröi ottaa yhteyttä lähimpään Antti-jälleenmyyjääsi. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

Jätä yhteydenottopyyntö