Automaatio

Antti Ultima

Ultima – nykyaikainen etähallinta ja nettipalvelu

ULTIMAssa automaattinen viljankäsittely yhdistyy moni puoliseen nettipalveluun, johon käyttäjä pääsee käsiksi missä ja milloin vain tietokoneellaan tai mobiili laitteellaan. Automatiikka mahdollistaa jatkuvan eräkuivauksen, asetusten mukaisesti.

Uusi Ultima tarjoaa käyttäjälleen aivan uudenlaisen mahdollisuuden tehokkaaseen ja taloudelliseen viljankäsittelyyn. Ultima yhdistää Antti-Teollisuuden vuosikymmenien kokemuksen viljankäsittelyprosesseista maailman mittaluokassa ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, jossa automaattinen viljankäsittely, nettipalvelu, etähallinta, sekä erä- ja siilokirjanpito liittyvät saumattomasti yhteen. Nettipalvelussa erä- ja siilotiedot ovat käytettävissä missä ja milloin vain.

Käänteentekevä viljankosteuden jatkuva mittaus suoraan viljasta mahdollistaa entistäkin tarkemman viljakuivauksen. Ylikuivauksen välttäminen auttaa pienentämään kuivauksen energiankulutusta huomattavasti.

Nettipalvelusta kuivauksen tila on jatkuvasti nähtävissä. Kuivauserien tiedot tallentuvat palveluun aina erän valmistuessa. Kuivauserät voidaan varastoida valittuihin varastosiiloihin ja siilojen täyttöastetta voidaan seurata.

Automatiikka mahdollistaa jatkuvan eräkuivauksen, jossa kuivausprosessi jatkuu katkeamattomana valittujen asetusten mukaisesti.

Ultima Ultima Pro Ultima Premium
Kosteusmittaus X X X
Kuivausautomatiikka X X X
Kuivauksen etäseuranta X X X
Täyttöautomatiikka O O O
Tyhjennysautomatiikka O O O
Moottorimäärä max. 10 kpl max. 20 kpl rajoittamaton
Esiasetellut asetukset X X
Eräkirjanpito X X
Siilokirjanpito X X
Data-analyysi ja vuosiraportointi X X
Henkilökohtainen tilakäynti,raporttien läpikäynti, toimenpidesuositukset X
Omamyyjä X
Jatkettu 5 vuoden takuu X
Erikoishinnoitellut varaosat -25% X
Priority Service puhelinnumero X
Öljypoltinhuolto data-analyysin perusteella
tarvittaessa
X
Ohjelmapäivitykset X
49€ / kk (alv 0%) 89€ / kk (alv 0%)

x = vakiovaruste
O = valinnainen varuste

Asiakasreferenssi RahkonenAntti Ultiman käyttö

Jätä yhteydenottopyyntö