Automaatio

Antti Optima

Antti ULTIMA

Antti Vision

Antti Optima

Antti Automaatio on nykyajan maalaisjärkeä

Sadonkorjuuaikana kuivurit kuivaavat parhaimmillaan yötä päivää ja isäntää tarvitaan samanaikaisesti myös puintitöissä. Antti-automatiikka on kehitetty ohjaamaan, valvomaan ja suorittamaan kuivausta isännän antamien ohjeiden mukaan päästäen isännän muihin töihin. Ohjausjärjestelmä voidaan rakentaa tarpeen mukaan eri kuivurityyppeihin sopivaksi.

Antti-Teollisuudella on yli 30 vuoden kokemus kuivausautomaation kehittämisestä yhdessä tunnetuimpien automaatiojärjestelmien valmistajien kanssa. Antti Automation -tuotelinja lähtee vanhoihin keskuksiin liitettävistä kuivausta helpottavista lisävarusteista aina koko kuivausjärjestelmäkokonaisuuden hallintaan.

Digicontrol relekeskus hoitaa erän kuivauksen automaattisesti.

Vision sisältää automaattisen kuivauksen lisäksi täydellisen eränvaihtoautomatiikan, jolloin kuivuri huolehtii omatoimisesti erän vaihdosta ja kuivauksesta. Lisäksi on mahdollista täyttää tuoreviljasiilot kuivauksen aikana täysin automaattisesti. Tuoreviljasiiloista vilja otetaan seuraavaan kuivauserään automaattisesti logiikan ohjaamana.

Antti DigiControlAntti Optima

Antti Optimalla automaattinen kuivaus on helppoa

Monipuolinen peruskeskus sisältää vakiona:

  • Älykkään kuivausautomatiikan kosketusnäytöllä
  • Syöttölaitteen taajuusmuuttajan
  • Vakiolämmönsäädön ohjauksen
  • Sähköinen valmius täytöautomatiikalle
  • Sähköinen valmius tyhjennysautomatiikalle
  • Valmius muille lisälaitteille
  • Nimellisvirta 125A
Antti Optima DigiControl

Materiaalit

Lisävarusteet

Jos et löydä etsimääsi katalogista, niin älä epäröi ottaa yhteyttä lähimpään Antti-jälleenmyyjääsi. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun tarpeisiisi.