Antti Plug&Dry

Antti Plug&Dry – rakenna kuivuri valmiiksi sähköistetyistä moduuleista

Antti-Teollisuus on ajatellut kuivurien rakentamisen aivan uudelleen. Lähtökohdaksi otettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmis sähköistys ja moduulit – ja tavoitteiksi laaja valinnanvapaus ja käyttöönoton helppous. Syntyi ainutlaatuinen Antti Plug&Dry -kuivurikonsepti.

Moduuliajattelun ytimessä on ennen näkemättömän pitkälle viety esivalmistus. Koneistot ovat asennusvalmiita ja sähköistettyjä. Moottoreissa ja johtosarjoissa on liittimet valmiina. Valmiiksi kasatut kennot, yläsäiliöt ja katto kaiteineen nopeuttavat rakentamista. Vacboost-uuni, automaatio ja kaikki käyttöönotolle olennaiset elementit kuuluvat Antti Plug&Dry -toimituksiin.

Koskaan ennen ei kuivuria ole voinut rakentaa niin vapaasti valittavista modulaarisista osista kuin nyt. Malliston perustana ovat kaikki Antin valmistamat koneistot ja laitteet, tilavuudet 16 m3:stä aina 101 m3:iin. Muun muassa uuni, energialähde ja aksiaalipuhallin voidaan valita koneiston kokoluokan ja halutun tehon mukaan. 

Antti Plug&Dry säästää energiaa ja kustannuksia. Alipainetekniikka takaa kuivauksen korkean hyötysuhteen. Optiona oleva kosteudenmittaus vähentää ylikuivausta. Taajuusmuuttaja auttaa kuivauksen optimoinnissa.

Antti Plug&Dry lehdistötiedote
Okran 2019 Plug&Dry Kuivurit

Jätä yhteydenottopyyntö